• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۰۹۲۰۳
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۶
کرمانشاه » اقتصادی
استاندار کرمانشاه :

 شهرداری کرمانشاه طرح های بزرگ، ماندگار و تحول‌آفرین را کلید بزند

استاندار کرمانشاه بر ضرورت اجرای پروژه‌های تحول‌آفرین در کرمانشاه تأکید کرد و گفت: ایجاد پیاده‌راه، ساماندهی متکدیان، انتقال مشاغل مزاحم، توسعه مسیر‌های سلامت و دوچرخه‌سواری و تسریع در اجرای پروژه‌های شهری باید با جدیت در دستور کار شهرداری قرار گیرد.

 شهرداری کرمانشاه پروژه‌های بزرگ، ماندگار و تحول‌آفرین را کلید بزند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دکتر منوچهر حبیبی روز شنبه در نشست کارگروه مدیریت شهری که با حضور با شهردار، معاونان وی، شهرداران مناطق و مدیران شهرداری کرمانشاه، ضمن تبریک فرارسیدن دهه ولایت و امامت و اعیاد سعید قربان و غدیر خم، از تلاش‌ها و خدمات مجموعه مدیریت شهری کرمانشاه قدردانی و بر ضرورت اجرای طرح‌های بزرگ، نوآورانه و درآمدزا در شهر تأکید کرد.

استاندار کرمانشاه با اشاره به زحمات مجموعه مدیریت شهری اظهار داشت: فرصت مناسبی فراهم نشده بود تا از تلاش‌های ارزشمند شهردار، معاونان، شهرداران مناطق و تمامی کارکنان شهرداری، به ویژه در ایام ماه مبارک و جنگ رمضان، تعطیلات نوروزی و آغاز سال جدید قدردانی کنیم. از این رو لازم می‌دانم از خدمات و تلاش‌های شبانه‌روزی مجموعه شهرداری کرمانشاه صمیمانه تشکر و قدردانی کنم.

وی با بیان اینکه شهرداری تنها یک دستگاه تخصصی نیست، افزود: شهرداری یک نهاد جامع و چندبعدی است که مسئولیت‌های گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، عمرانی، خدماتی و حمایتی بر عهده دارد و همین گستردگی وظایف، مسئولیت مدیریت شهری را سنگین و حساس کرده است.

دکتر حبیبی تصریح کرد: تمامی مأموریت‌ها و مسئولیت‌های شهرداری دارای اهمیت هستند و هیچ بخشی بر بخش دیگر برتری ندارد، اما مدیریت شهری بر اساس اقتضائات زمانی و مکانی ناگزیر به اولویت‌بندی پروژه‌ها و برنامه‌ها است تا بتواند خدمات مؤثرتری به شهروندان ارائه دهد.

استاندار کرمانشاه با تأکید بر ضرورت تحول‌گرایی در مدیریت شهری گفت: مدیران و به‌ویژه شهرداران مناطق باید اهل ریسک باشند. مدیری که برای توسعه شهر ریسک‌پذیر باشد، می‌تواند مسیر پیشرفت را با سرعت بیشتری طی کند. کار‌های بزرگ و نوآورانه باید در شهر آغاز شود؛ چرا که مردم زمانی رضایت بیشتری خواهند داشت که شاهد آغاز و اجرای پروژه‌های جدید و اثرگذار باشند.

وی ادامه داد: هنر مدیران موفق آن است که طرح‌های بزرگ را کلید بزنند و اقدامات ماندگار از خود بر جای بگذارند. پروژه‌های بزرگ نه تنها رضایت عمومی را افزایش می‌دهد، بلکه آثار آن برای سال‌ها در حافظه شهر و شهروندان باقی خواهد ماند.

مدیر ارشد استان با انتقاد از روزمرگی در مدیریت اظهار داشت: گرفتار شدن در روزمرگی، سکون و حرکت‌های کند، هیچ مشکلی را حل نمی‌کند. مدیریت شهری باید چابک، پویا، بانشاط و فعال باشد و پروژه‌ها را با سرعت، جدیت و برنامه‌ریزی مناسب به پیش ببرد؛ زیرا مردم انتظار دارند نتایج اقدامات مدیران را در کوتاه‌ترین زمان ممکن مشاهده کنند.

وی یکی دیگر از وظایف مهم مدیران شهری را توجه به مطالبات مردم دانست و گفت: شهرداران باید به صورت مستمر در سطح مناطق حضور داشته باشند، با شهروندان گفت‌و‌گو کنند، مشکلات و خواسته‌های آنان را بشنوند و برای حل آنها اقدام عملی انجام دهند. شنیدن صدای مردم و پاسخگویی به مطالبات آنان نقش مهمی در افزایش رضایتمندی عمومی دارد.

استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت تعریف پروژه‌های اقتصادی و درآمدزا برای شهرداری تأکید کرد و افزود: شهرداری برای اداره شهر و اجرای پروژه‌های عمرانی و خدماتی نیازمند منابع مالی پایدار است. برخلاف بسیاری از دستگاه‌های اجرایی که اعتبارات آنها از منابع ملی تأمین می‌شود، شهرداری‌ها باید بخش قابل توجهی از منابع مالی خود را از طریق فعالیت‌های اقتصادی و درآمدزایی تأمین کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه‌ریزی برای تحویل ۷۸۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در فارس تا پایان امسال
بازدید سرزده فرماندار میبد از شهرداری بفروئیه و راهداری
آمریکا و دشمن صهیونی به عنوان جنایتکاران جنگی مجازات می‌شوند
دستگیری عاملان نزاع خونین طرشت
برگی از زندگینامه رضا چعبی، شهید اهوازی دهه هشتادی جنگ تحمیلی سوم
فرماندار ساوجبلاغ پاسخگوی مطالبات مردمی در سامانه سامد
درخشش ورزشکار هرمزگانی در برد تیم ملی والیبال نشسته بانوان
علیزاده: برای مسابقات والیبال قهرمانی آسیا آماده هستیم
تشییع پیکرپدر شهید سردار جواد نجفیان در باروق آذربایجان غربی
کالابرگ تیر ماه شناسه ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ واریز شد
تشییع باشکوه قائد امت حجت را بر استکبار جهانی تمام کرد
متعهدان خدمت آموزش‌وپرورش دوره آموزش رزم را بگذرانند
هموار شدن مسیر‌های تردد زوار اربعین در آذربایجان غربی
اعزام موکب‌های مردمی و بیش از ۳۰ پزشک گلستانی به مشهد مقدس برای خدمات رسانی
حمله خرس سیاه به دامدار جیرفتی
هفت مصدوم در پی واژگونی پژو پارس در نظنز به اصفهان
سارق ۱۰۰ فقره تلفن همراه در شیراز دستگیر شد
خدمات رسانی ۳۶۲ موکب خراسان جنوبی به زائران مراسم بدرقه رهبر شهید ایران
تمدید مهلت ثبت درخواست خوابگاه ترم تابستان دانشگاه شریف
سوگواره رهبر شهید در امامزاده شاهرضا (ع) شهرضا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز
ادعا‌های جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
مراسم گرامیداشت رهبر شهید انقلاب در قم برگزار می‌شود
رواق دارالذکر حرم رضوی، آرامگاه ابدی رهبر شهید انقلاب
دو کشته در درگیری شخصی مسلحانه در منطقه سرافرازان مشهد
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر
فردا؛ کالابرگ تیرماه برای کد‌های ملی ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ می‌شود
پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت
دوران جدیدی با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده‌ایم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۹ تیر ۱۴۰۵
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد
حساسیت روسیه به اقدام ترکیه در فروش «اس - ۴۰۰»
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۹ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)
پایش شبانه مصرف واحدهای تجاری در اهواز در طرح ۱۰۰ شب، ۱۰۰ بازدید  (۱ نظر)